Explainer till Tekniska

Explainer till Tekniska

Är du utåtriktad, älskar att stå i centrum och tycker om att tala inför folk? Är du flexibel och söker ett kreativt arbete förlagt på kvällar och helger? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Studentconsulting söker till räkning för Tekniska åtta explainers som vill jobba extra på kvällar och helger. I rollen som explainer är det din arbetsuppgift att utveckla och genomföra visningar för besökare och grupper. Vidare kommer du även att medverka i programverksamheter och få ta emot museets besökare.

I tjänsten kommer du att få uttryck för din kreativa förmåga och kommer att få gå in i en showroll och hålla i underhållande och lärorika aktiviteter för både barn och vuxna. Du kommer vara anställd av Tekniska och kommer få fasta arbetstider att jobba utefter.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Genomföra såväl planerade som improviserade visningar för både vuxna och barn
  • Genomföra shower som är både underhållande och lärorika för grupper om 30-180 personer
  • Delta i museet programverksamhet i till exempel VR- labb
  • Välkomna besökare och ge god service till besökare - vilket kan innebära att stötta upp i kassan och entré samt säkerställa att utställningarna är i gott skick.
Detta söker vi:
  • Kan jobba obekväma arbetstider som är förlagt på både helger, kvällar och lov
  • Har några års arbetslivserfarenhet, gärna inom något serviceyrke
  • Har gått ut gymnasiet
  • Talar god svenska och engelska, meriterande om du kan fler språk
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från teater, skådespeleri eller spex
Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat för tjänsten. Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer samtliga ansökande bli ombedda att genomföra arbetsrelaterade tester. Vi ber dig som söker tjänsten därmed genomföra samtliga tester direkt vid ansökan. Notera att vi kommer behandla din ansökan först när du genomfört samtliga tester. I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

De senaste åren har Tekniska tagit stora kliv in på edutainmentmarknaden där lekfullt lärande är centralt. 2019 hade Tekniska cirka 388 000 besökare, varav mer än hälften är barn och unga. Ett 60-tal heltidsanställda samt ett stort antal timanställda bidrar tillsammans till att erbjuda en fantastisk helhetsupplevelse där målet är att välkomna 500 000 besökare per år. Det ska nås genom högkvalitativa utställningar och programverksamhet, ett kundorienterat förhållningssätt, effektiva processer och god samverkan med finansiärer och partners. Tekniska är både ett science center och Sveriges största tekniska museum. Här kan barn och vuxna tillsammans utforska och upptäcka hur allting egentligen hänger ihop - en spännande resa från industrins barndom till framtidens storslagna visioner.

Sökord: Kvällsjobb, Deltidsjobb, Extrajobb, Explainer

Sökord: Kvällsjobb, Deltidsjobb, Extrajobb, Explainer
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Arkiv & Bibliotek, Media, Kultur & Design
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 dec 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com