Erfarna truckförare på heltid sökes till välkänt företag i Bro!

Erfarna truckförare på heltid sökes till välkänt företag i Bro!

Nu söker vi heltidspersonal för tjänsten som truckförare. Har du truckkort A1-4, trivs med fysiskt arbete, är du tävlingsinriktad och bor du norr om Stockholm samt har du körkort och tillgång till bil? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna innebär att med hjälp av truck plocka och packa varor på pall. I arbetet är det en hel del tunga lyft och därför är det viktigt att du har god fysik och inte är rädd för att ta i. I denna roll arbetar man efter högt uppsatta mål med daglig coachning.

Arbetspassen kommer att vara förlagda måndag-fredag och arbetstiderna kan variera mellan 05.00-13:45, 07.00 - 15:45 och 14:00-22:45. Du behöver vara flexibel och ha möjlighet att arbeta varierande arbetstider.

För att passa i den här rollen bör du uppfylla följande krav:
  • Truckkort A1-4 med körvana
  • God fysisk form
  • Bo i Norrort, lagret ligger i Bro eller ha körkort och tillgång till egen bil.
  • Talar svenska obehindrat
  • Godkänt belastningsregister. Detta kommer att kontrolleras under intervjutillfället.
Meriterande är om du:
  • Har tidigare erfarenhet av att köra truck
  • Har arbetat på lager tidigare
Detta söker vi:

Vi söker dig som är social och framåt samt stark och arbetsvillig. Då arbetet kan vara stressigt och monotont söker vi någon som är stresstålig och som trivs med monotona arbetsuppgifter. Viktigt även att du är noggrann och tycker om att arbeta självständigt samt tar eget ansvar i ditt arbete. Vi söker någon som strävar efter att bli framgångstrik i sin roll som truckförare, någon som alltid vill prestera på topp och tar arbetet på största allvar.

Vi kommer att göra en bakgrundskontroll och utföra drogtest som en del av processen.

Vi jobbar löpande med intervjuer och urval, välkommen med din ansökan!

Tillträde omgående.

Sökord: truckförare, lagermedarbetare

Sökord: truckförare, lagermedarbetare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com