Erfaren ekonomiassistent sökes till Friskis&Svettis Stockholm!

Erfaren ekonomiassistent sökes till Friskis&Svettis Stockholm!

Har du tidigare erfarenhet från en ekonomi-avdelning? Är du intresserad av träning och är på jakt efter ett spännande jobb? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund Friskis&Svettis Stockholm. Friskis&Svettis Stockholm är en förening som brinner för träning och hälsa. I princip all träning på Friskis&Svettis Stockholm hålls av ideellt engagerade licensierade ledare och tränare. Medlemmarna äger Friskis&Svettis Stockholm vilket innebär att alla medlemmar kan göra sin röst hörd och att intäkter och eventuellt överskott går tillbaka till medlemmarna.

I din roll som ekonomiassistent på Friskis&Svettis Stockholm kommer du att stötta upp kollegor. Du kommer främst att arbeta med leverantörsreskontra för AB och förening. Din roll kommer bland annat innefatta följande arbetsuppgifter:
  • Löpande leverantörsreskontra
  • Bank- och kreditkortsavstämningar
  • Ekonomisupport till träningsanläggningarna
  • Avstämningar mot friskvårdsåterförsäljare
  • Kvittoredovisning
Uppdraget innebär att du blir anställd som konsult hos oss på StudentConsulting men arbetar ute hos Friskis&Svettis Stockholm med kontor på Gävlegatan. Tjänsten startar omgående och börjar med en provanställning på 6 månader. Tjänsten är på 80% till att börja med, men med chans till utökning till 100%. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider måndag till fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av ekonomi. Du har tidigare arbetat som ekonomiassistent och har en förståelse för bokföring, debet och kredit samt att du har arbetat i något ekonomisystem. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har en känsla för service då du är support till resten av verksamheten. Som person är du även noggrann, analytisk och kommunikativ. Vidare är du van att arbeta självständigt och ta ansvar. Du har goda IT-kunskaper och har tidigare erfarenhet från leverantörscanning och ekonomisystem samt är kunnig inom Excel. Du talar och skriver svenska flytande.

Sökord: Ekonomiassistent, Administration, Träning

Sökord: Ekonomiassistent, Administration, Träning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com