Erfaren ekonomiassistent inom leverantörsreskontra sökes till sparkoncern!

Erfaren ekonomiassistent inom leverantörsreskontra sökes till sparkoncern!

Är du en självgående, lösningsorienterad och positiv medarbetare? Har du tidigare arbetat inom leverantörsreskontra och är tillgänglig relativt omgående? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker StudentConsulting en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till en privatägd sparkoncern med flera dotterbolag och affärsområden. Företaget är idag en av de största aktörerna på marknaden inom sitt område. Som ekonomiassistent kommer du att vara en del av ekonomifunktionen som ansvarar för redovisning, bokslut och årsredovisning för koncernens 9 bolag. Du är även behjälplig med exempelvis utläggshantering. Tjänsten innebär en naturlig kontaktyta mot befattningshavare och kollegor inom företaget. Din roll kommer bland annat innefatta följande arbetsuppgifter:
  • Hantera leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Löpande avstämningar
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar på uppdrag hos vår kund. Tjänsten är på heltid och förväntas starta upp omgående, uppdraget sträcker sig till oktober 2022. För tjänsten tillämpas kontorstider 8-17 och du kommer att arbeta på deras kontor i centrala Stockholm. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra och är självgående samt tar ansvar för att arbetsuppgifter blir avklarade i tid. Vi ser gärna att du besitter en relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi. Det är meriterande att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter och ha god kunskap inom leverantörsreskontra. Du har även bra kunskaper i Excel, erfarenhet av ekonomisystemet Microsoft Business Central / NAV är meriterande. Som person är du noggrann, driven och ambitiös i ditt arbete.

Du är lösningsorienterad och tycker om att ta egna initiativ. Utöver detta kan du hantera din tid väl och tycker om att vara strukturerad och välorganiserad. I rollen har du ett öga för detaljer och motiveras av analytiskt arbete samt att dokumentera detta.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag. Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com