Erfaren Logistiker till dryckesimportör sökes för direktrekrytering!

Erfaren Logistiker till dryckesimportör sökes för direktrekrytering!

Är du driven, självständig och tycker det är kul med förändringar? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom inköp- och logistik och vill jobba med FMCG på ett växande företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi dig som vill arbeta som logistiker på Solera Sweden, en av Sveriges stora dryckesdistributörer som just nu är inne i en mycket spännande tillväxtresa. Här får du möjlighet att arbeta på en fartfylld arbetsplats som idag säljer vin, sprit, öl och andra alkohol och alkoholfria produkter till Systembolaget, Grossister, Dagligvaruhandel och Restaurang.

I denna roll sköter vi på StudentConsulting rekryteringsprocessen och du kommer bli anställd direkt av Solera och sitta på deras kontor beläget på Östermalm i Stockholm. Tjänsten är på heltid under kontorstider och beräknas starta så snart vi hittat rätt person.

I rollen som logistiker kommer du in i en viktig roll där du aktivt kommer jobba för att utveckla samarbetet med samtliga inom teamet och de övriga avdelningarna, men även vara med och driva teamet framåt i tillväxtresan. I ditt dagliga arbete ingår orderhantering, inköp och produktionsplanering.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Ansvara för planering av inköp och lagernivåer samt planera bulkvolymer
  • Ha en detaljerad bild av tillgänglighet, timing och volymer för kommande produkter hos producenter
  • Optimera lagernivåer utifrån definierade parametrar
  • Orderbevakning, t.ex. kontroll av order samt informera berörda parter vid avvikelser
  • Ständigt utvärdera och förbättra arbetssätt samt driva och genomföra förbättringar
  • Stödja övriga på Supply chain-avdelningen
Detta söker vi:

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och har flera års tidigare erfarenhet inom inköp/logistik, gärna inom dryckesbranschen, retail, dagligvaruhandeln eller liknande. Du bör ha goda datakunskaper i SAP och Officepaketet. Vidare är du flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person söker vi dig som är nyfiken och prestigelös samt uppskattar och känner sig trygg i snabba beslut och förändringar. Du är social, driven och pedagogisk och har lätt för att prioritera på ett effektivt sätt för att möta deadlines. Vidare bör du vara en initiativtagare som självgående kan vara med och leda gruppen framåt i tillväxtresan. En fördel är om du har koll på regelverket som används i rollen samt kan behålla lugnet i stressade situationer.

Besök gärna deras hemsida för mer information https://www.solera.se/

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt till StudentConsulting, urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com