Entreprenadinköpare sökes till Eltel i Bromma!

Entreprenadinköpare sökes till Eltel i Bromma!

Är du utbildad inom inköp och har erfarenhet av entreprenadinköp? Är du en god förhandlare och är redo för nya utmaningar? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker Eltel en entreprenadinköpare till deras kontor i Bromma. I rollen som entreprenadinköpare kommer du arbeta med inköp av underentreprenad och konsult, du kommer att ansvara över inköpsprocessen och kontinuerligt utveckla denna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer omfatta bland annat:
  • Genomföra inköp av underentreprenad, förhandling och upphandling avseende totalkostnad, kvalitet och miljö
  • Prekvalificeringsprocessen och godkännande av UE (underentreprenad)
  • Ansvara för att mallar och dokument är uppdaterade i upphandlingsprocessen
  • Bedriva uppföljning av köpbeteende inom Eltels team och projekt
  • Stötta som samlande projektinköpare i utvalda projekt av konsult och UE
Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbeta tillsammans med Eltel AB. Tjänsten förväntas starta upp omgående. Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag kontorstider med möjlighet till flexibilitet. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du besitter en relevant eftergymnasial utbildning och några års arbetserfarenhet av inköp, förhandlingsvana och du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Det är meriterande om du besitter praktisk erfarenhet från bygg- och/eller anläggningsverksamhet i andra roller och erfarenhet från att arbeta ute i produktion. Det är även meriterande att ha kunskap och erfarenhet av de allmänna bestämmelserna AB+ABT+ABK för byggsektorn samt vana av upprättande av förfrågningsunderlag, entreprenadkontrakt och avtal.

Som person är du noggrann och driven i ditt arbete, du tycker det är kul att jobba mot mål och kvalitet. Du besitter förmåga att hantera en hög arbetsbelastning och en känsla för hur du ska driva dina egna processer framåt. Vidare ser vi gärna att du är kommunikativ, nyfikenhet och besitter god samarbetsförmåga.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag. Urval sker löpande.

Om arbetsgivaren:

Vår kund Eltel hjälper sina kunder med design, planering, byggnation, installation och underhåll. Deras lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning. I nära samarbete med deras kunder; nationella operatörer, nätägare, kommuner och lokala aktörer jobbar de med fokus på att leverera för att hjälpa deras kunder att uppfylla sina kundlöften. Eftersom de är en nationell aktör är de alltid nära deras kunder men kan också dra fördelar av erfarenheter från sina kollegor inom Eltelkoncernen. Under 2020 hade Eltel Sverige en omsättning på 224,5 miljoner euro. I Sverige är de 1 000 anställda med en nationell närvaro från Kiruna i norr till Malmö i söder. Eltel AB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com