Enkätadministratör sökes till Zondera!

Enkätadministratör sökes till Zondera!

Är du en noggrann person som är tillgänglig för ett korttidsuppdrag? Besitter du en administrativ ådra och är duktig på Excel? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Zondera är experter på att utveckla organisationers effektivitet genom fokus på medarbetarna. Med deras kompetens, teknologi och vetenskapliga metod stödjer de sina kunder i hela processen från resultat till handling.
Zonderas vision är att alla ska kunna gå med lätta steg till jobbet. Det arbetet börjar många gånger med en medarbetarundersökning och fortsätter med riktade konsultinsatser för att utveckla enskilda chefer och medarbetare, grupper eller hela organisationer.

Just nu söker Zondera en enkät-administratör till ett korttidsuppdrag till deras kontor i centrala Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer innebära hantering av svarsenkäter från Zonderas kunder, för att sedan föra över all data från enkäterna till Excel.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men kommer arbeta tillsammans med Zondera. Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag där du förväntas vara tillgänglig 5 dagar i veckan mellan 8-17 v.44-45 och eventuellt v.46. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du besitter en fullständig gymnasieexamen samt att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Du är kunnig i Excel och har över lag en god data- och systemvana. Du har lätt för att snabbt komma in i nya system och har ett sinne för noggrannhet och effektivitet.

Du har förmåga att hantera en hög arbetsbelastning och en känsla för hur du ska driva dina egna processer framåt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com