Engagerade och serviceinriktade taxichaufförer till deltidsuppdrag!

Engagerade och serviceinriktade taxichaufförer till deltidsuppdrag!

Nu söker vi taxichaufförer som vill jobba extra under helger, nattetid, i Stockholmsområdet! Är du intresserad av att köra bekväma och stiliga Renault Talisman? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Hos oss kan du själv påverka din lön genom provision, men du har även tryggheten av en timbaserad garantilön.

Förmåner vi erbjuder är:
  • Kollektivavtal
  • Renault Talisman
  • Drivmedelskort (Drivmedel, Tvätt & Bilvård)
  • Försäkring
  • Garage
Arbetet utförs på helger och du ska kunna jobba ca 18.00-03.00. Du kommer till vårat kontor på fredagar och hämtar en bil som du sedan har hemma hos dig under helgen och återlämnar på söndagseftermiddagen, alternativt på måndagsmorgonen enligt överenskommelse.

Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och får låna bil på plats hos oss.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten har taxilegitimation och det är meriterande om du har vana av att köra taxi i Stockholmsregionen med omnejd.

En förutsättning för uppdraget är att du har goda trafikkunskaper och en naturlig känsla för- och värdesätter god service. Tjänsten kräver även att du är samarbetsvillig och flexibel.

Du ska ha god hand med kunder och bemöta dem på ett trevligt och professionellt sätt. Vi ser att din positiva inställning och känsla för service lyser igenom under varje arbetspass och att du bryr dig om kundens upplevelse av resan.
Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, samt med att ha din arbetstid förlagd under sena kvällar och nattetid.

Är du intresserad av tjänsten? Anmäl ditt intresse redan idag. Kom ihåg att ett utförligt och uppdaterat CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning!
Tjänsten beräknas tillsättas omgående och vi jobbar med intervjuer löpande.

Vid eventuella frågor om uppdraget, vänligen kontakta Maria Wright genom att skicka ett mail till maria.wright@studentconsulting.com
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, utan endast frågor kring uppdraget. Din ansökan skickar du in via www.StudentConsulting.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se