Engagerad grundskolelärare för kommande uppdrag

Engagerad grundskolelärare för kommande uppdrag

För kundens räkning söker vi en engagerad grundskolelärare med behörighet. Är det dig vi söker?

Information om uppdraget:

För höstterminen-18 söker vi en engagerad lärare med behörighet. Du kommer att arbeta med årskurserna 1-3 och tillsammans med dina kollegor i arbetslaget bidrar du till en optimal lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal samt deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du kommer att ha nära samarbete med övriga pedagoger i arbetslaget och med lärare på skolan.

Arbetstiderna kan variera utifrån kundens behov. Vi arbetar löpande med intervjuer och urval och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är utbildad Grundskollärare åk 1-3 med behörighet. Som lärare arbetar du nära dina kollegor i arbetslag. Du planerar både självständigt och tillsammans med din kollegor.
Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta som lärare och fortfarande är nyfiken på hur eleverna tänker och agerar både på individ och gruppnivå. Du måste vara en fena på att reflektera och kritiskt granska din egen roll som pedagog. Detta för att kunna skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor men även för att kunna ge den anpassade undervisning som eleverna behöver. På skolan finns ett elevhälsoteam och engagerade kollegor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se