Elkunnig butiksmedarbetare sökes till Stockholm!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en pigg och alert person som är kunnig inom el och tycker om att ge kundservice? Då har StudentConsulting jobbet på heltid för dig!
Vi erbjuder en heltid tjänst hos en butikskedja som präglas av kamratlig stämning där personalen gör det där lilla extra för kunden. StudentConsultings kund är en butikskedja som erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom VVS, el och bygg.

Butikskedjan strävar efter att göra tillvaron enklare för sina kunder genom sitt kunnande, breda sortiment och smarta tjänster. Kunden står i fokus och butikskedjan lägger därmed vikt vid det personliga mötet mellan kunden och butiksmedarbetaren.

Start för denna tjänst är i slutet av mars fram till augusti. Vi ser även gärna att du är tillänglig för arbete innan dess på grund av upplärning. Tjänsten är på 100%.

Kunskaper för uppdraget

Som butiksmedarbetare kommer du att få utföra arbetsuppgifter som framför allt innefattar kundservice, där du ska göra det där lilla extra och engagera dig för kunden. Du kommer att få utföra kassaarbete, varupåfyllning och eventuellt lite lagerarbete. Eftersom butikerna har många återkommande kunder är det viktigt att arbeta serviceinriktad för att erbjuda kunden den bästa servicen.

För denna tjänst söker vi även någon som har kompetens inom el. Detta kan vara från exempelvis tidigare arbete eller en gymnasieutbildning. Var gärna tydlig med detta i din ansökan. Arbetstiderna för tjänsten är förlagda måndag-fredag kl. 7-16, plus minus en halvtimma. Din arbetsplats för uppdraget kommer att vara hos kunden i deras butik i Årsta, men du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 apr

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!