Ekonomiassistent sökes till Babyland!

Ekonomiassistent sökes till Babyland!

Är du en självgående, lösningsorienterad och positiv medarbetare? Har du tidigare arbetat inom leverantörsreskontra och är tillgänglig relativt omgående? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

BabyLand grundades 2015 och är en av de ledande aktörerna i Sverige inom Barn & Babyprodukter med E-handel och 1 butik i Stockholm, hos Babyland finns ett stort utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt kunden kan tänka sig behöva till sitt barn. Idag är Babyland totalt ca 100 anställda i bolaget.

Just nu söker Babyland en ekonomiassistent till deras ekonomiavdelning. I rollen som ekonomiassistent kommer du vara en del av ekonomifunktionen som bland annat hanterar leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, löpande bokföring, kontoavstämningar och löpande redovisning.
Utöver detta kommer dina arbetsuppgifter omfatta:
  • Bankavstämningar
  • Statistik- och myndighetsrapportering
  • Vara delaktig i utveckling av processer och rutiner inom ekonomi
  • Delaktig i budgetprocessen
Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med Babyland. Arbetstiderna är förlagda mellan 8:00-17:00 där du utgår från företagets kontor i Norrtull. Tjänsten förväntas starta upp omgående på 80% och tillämpas 6 månaders provanställning med chans till förlängning och tillsvidareanställning. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med tidigare erfarenhet från leverantörsreskontra och löpande bokföring. Du har mycket god data- och systemvana, har du tidigare arbetat i Fortnox är detta meriterande.

Du tycker om att arbeta i ett dynamiskt, högt tempo och som uppskattar självständigt arbete, har en förmåga att kunna arbeta strukturerat och noggrant. För att lyckas och trivas i rollen bör du vara en person som är initiativtagande, kvalitetsmedveten och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du uppskattar att ha ordning och reda på din arbetsplats, och kan hantera många parallella arbetsuppgifter samtidigt.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com