Ekonomiassistent sökes omgående för direktrekrytering!

Ekonomiassistent sökes omgående för direktrekrytering!

Har du precis blivit klar med studierna inom ekonomi? Har du tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent samt leverantörsreskontra? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Vår kund är en fullservicekedja för yrkestrafik som utför riksomfattande service och reparationer på fordon. I denna roll kommer du att arbeta på deras ekonomiavdelning med leverantörsreskontran. Dina uppgifter kommer bland annat innebära:
  • Utbetalning och återrapportering
  • Posthantering/sortering
  • Scanna
  • Skicka ut och logga attestflöden
  • Kritiskt granska fakturor
  • Kontering
  • Slutbokföring
  • Skicka betalningar, agera proaktivt för att hålla deadlines
Tjänsten är en direktrekrytering till 24Storage vilket innebär att du blir anställd av vår kund, StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vår kund har kontor i Spånga. Tjänsten är på heltid och kontorstider tillämpas. Tjänsten startar omgående så snart vi hittat rätt kandidat och är tillsvidare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat ekonomi på högskola eller universitet. Du har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent från sommarjobb och extrajobb. Har du erfarenhet av leverantörsreskontra anses detta som meriterande. Vidare har du en förståelse för processer, är noggrann samt har förståelse inom leverantöresreskontra.
Du har goda kunskaper i Officepaketet och är flytande i svenska i både tal och skrift. Har du kunskaper i Navision anses det meriterande.
Som person är du initiativtagande, självgående, flexibel, lojal samt tydlig. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se