Junior ekonomiassistent sökes för direktrekrytering!

Junior ekonomiassistent sökes för direktrekrytering!

Gillar du att ha många bollar i luften? Söker du ett meriterande arbete där du har möjlighet till stor lärdom? Då har vi tjänsten som Ekonomiassistent för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en fullservicekedja för yrkestrafik som utför riksomfattande service och reparationer på fordon. De söker nu en Ekonomiassistent där du delvis kommer att ha ett övergripande ansvar för reception & växel, men en stor del av arbetet kommer att vara ekonomiska arbetsuppgifter. Här kommer du att få utvecklas inom dina ekonomiska kunskaper och få vara en del av effektiviseringsarbete. Det är en bred roll där dina arbetsuppgifter dels kommer omfattas av;
 • Tolkning, kontering och bokföring av leverantörsfakturor
 • Betalning & återrapportering av leverantörsfakturor
 • Lägga upp nya och uppdatera befintliga kunder
 • Registrera kundinbetalningar
 • Kundfakturering
 • Kreditkontroll, Bevakning av olösta kundfordringar och Inkassoärenden
 • Ansvara över organisationens telefonväxel
 • Svara på kund och leverantörsrelaterade fakturafrågor både interna och externa
 • Ta emot besökare
 • Fördela inkommande mail
 • Övriga administrativa uppgifter såsom posthantering, beställning av kontorsmaterial etc.
För rätt person finns det möjlighet till utökade arbetsuppgifter. Uppdraget är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av kund och arbeta på deras kontor i Spånga. Tjänsten är på heltid, kl. 07-16. Uppdraget beräknas starta 1 augusti och sträcker sig tillsvidare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning, meriterande med ekonomiinriktning. Du har någon form av arbetslivserfarenhet sedan tidigare, gärna inom ekonomi. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet, meriterande om du besitter kunskaper i Teams. För vår kund är det viktigast hur du är som person; Du är en glädjespridare med en can-do attityd. Snabblärd, positiv, effektiv och initiativtagande. Du är även ansvarstagande och driven. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Sökord: ekonomiassistent, ekonomi, heltid, direktrekrytering

Sökord: ekonomiassistent, ekonomi, heltid, direktrekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com