Ekonomiadministratör sökes till finansbolag!

Ekonomiadministratör sökes till finansbolag!

Brinner du för ekonomi? Har du tidigare erfarenhet av kundservice? Vill du arbeta som ekonomiadministratör på ett finansbolag? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Grenkeleasing AB är ett finansbolag inriktat mot leasing och bank med fokus på IT/teknik. Företaget är ett dotterbolag till en tyskkoncern och är etablerat i 30 länder. Till deras backoffice-team söker vi nu efter deras nya medarbetare. På kontoret i Stockholm sitter ca 15 person och du kommer att tillhöra ett team om tre personer. Det är ett ungt och glatt team du kommer att arbeta tillsammans med!

I din roll som ekonomiadminstratör kommer du bland annat att ta emot inkommande samtal från kunder som har olika förfrågningar. Du kommer även att sitta med inkassohantering, avtalshantering, leverantörreskontra och kundreskontra.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund som har kontor i Kista. Tjänsten inleds som ett 6 månaders konsultuppdrag med goda chanser till förlängning eller övertag. För rätt person kan det även bli en direktrekrytering. Tjänsten är på heltid och under kontorstider. Uppdraget beräknas starta så snart vi hittar rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ekonomi. Du som söker har minst gymnasiekompetens inriktad mot ekonomi, där akademisk utbildning inom ekonomi eller liknande är starkt meriterande. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha relevant erfarenhet inom kundreskontra, leverantörreskontra, avtalsadministration och kundservice. Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift. Det är även meriterande om du behärskar tyska. Vidare ser vi att du är serviceinriktad, analytisk, tålmodig och stresstålig. Du har goda datakunskaper. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt person.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se