Ekonomiadministratör sökes till Hägersten!

Ekonomiadministratör sökes till Hägersten!

Har du ett intresse för ekonomi och inköp? Trivs du i en roll där du får stötta där du behövs? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett aktiebolag som arbetar med leverans och påfyllning av sjukhusutrustning. Till deras kontor i Hägersten söker vi nu en ekonomiadministratör!

I din roll som ekonomiadministratör kommer du att stötta tre kollegor i dagliga arbetet. Du kommer bland annat att avlasta i bokföring, uppdatera avtal- och inköpspriser, hantera statistik till både kunder och leverantörer såväl som du kommer att göra en del inköp och stötta i övriga administrativa arbetsuppgifter.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund som har kontor i Hägersten. Tjänsten är på heltid med start omgående. Rollen inleds som ett konsultuppdrag i 6 månader, med goda chanser till övertag hos kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ekonomi. Du som söker har minst gymnasiekompetens inriktad mot ekonomi, där akademisk utbildning inom ekonomi eller liknande är starkt meriterande. Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift. Vidare ser vi att du är serviceminded och har lätt för att lära, trivs att arbeta i högt tempo och stötta där du behövs. Du har goda kunskaper i Excel, där erfarenhet från NAV är meriterande. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt person.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se