Ekonom inom leverantörsreskontra sökes till stort företag!

Ekonom inom leverantörsreskontra sökes till stort företag!

Är du en självgående, lösningsorienterad och positiv medarbetare? Har du tidigare arbetat inom leverantörsreskontra och är tillgänglig relativt omgående? Då har vi tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

Just nu söker vår kund en erfaren ekonom som har erfarenhet inom bland annat leverantörsreskontra och kundreskontra.

Du kommer ingå i företagets ekonomiavdelning och dina arbetsuppgifter kommer bland annat omfatta:
  • Hantering av leverantörsreskontra
  • Hantering av kundreskontra
  • Framtagning av likviditetsprognos
  • Underhålla och uppdatera informationssäkerhetsklassning och GDPR
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar på uppdrag hos vår kund. Tjänsten är på heltid och förväntas starta upp omgående. För tjänsten tillämpas kontorstider 8-16.30 med möjlighet till viss flexibilitet och du kommer att utgå från företagets kontor som är baserat vid Globen. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra och är självgående samt tar ansvar för att arbetsuppgifter blir avklarade i tid. Vi ser att du besitter en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och även har något års arbetserfarenhet inom området och känner dig självsäker i uppgifterna. Det är meriterande om du besitter erfarenhet i systemet Agresso, har goda kunskaper i Excel och besitter över lag en god data- och systemvana.

Som person är du noggrann, driven, flexibel och ambitiös i ditt arbete.
Du är lösningsorienterad och tycker om att ta egna initiativ. Utöver detta kan du hantera din tid väl och tycker om att vara strukturerad och välorganiserad. I rollen har du ett öga för detaljer och motiveras av varierande arbetsuppgifter.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag. Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com