Ekonom inom kundreskontra sökes till mediaföretag i centrala Stockholm!

Ekonom inom kundreskontra sökes till mediaföretag i centrala Stockholm!

Är du en initiativtagande och noggrann person med tidigare erfarenhet inom ekonomi? Vill du vara del av en arbetsplats med positiva och engagerade kollegor? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av världens största och äldsta bolag inom utomhusreklam och har en omfattande portfölj med över 450 000 digitala och klassiska reklamytor i 31 länder. Bolaget befinner sig nu i en intensiv och spännande digitaliseringstransformation och utomhusreklam är kanske mer intressant och relevant än någonsin. Vår kund arbetar också medvetet med sin företagskultur och har framgångsrikt implementerat ett antal värderingar i organisationen som blivit en självklar del i sättet att arbeta och agera. Vår kund har en stark övertygelse att det är bland annat detta som är receptet på deras framgång. De tar också kontinuerligt pulsen på organisationen vilket visar på hög trivsel bland medarbetarna och att man gärna rekommenderar sin arbetsgivare vidare.

För vår kunds räkning söker vi just nu en ekonom inom kundreskontra. Du ingår i det Skandinaviska Financeteamet som består av 16 personer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Fakturering till kund
  • Dialog med sälj och Campaign Management kring kunder/order
  • Registrering av kunder
  • Kreditbedömningar nya och befintliga kunder
  • Krav/påminnelse/inkassohantering
  • Bokföra inbetalningar
  • Bokslutsuppgifter relaterade till tjänsten
  • Övriga ad hoc- uppgifter
Under sommaren kommer du även att stötta på leverantörsreskontran med bland annat betalningar, hantera inkommande fakturor och skicka ut dem på attest samt matcha hyresfakturor.

Du kommer att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta hos vår kund beläget i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och förväntas starta i början av mars och fortlöper augusti ut. Arbetstiderna är förlagda kontorstider, måndag till fredag. Har du några andra funderingar gällande rollen är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har minst ett års arbetslivserfarenhet av kund- och leverantörsreskontra. Vi ser gärna att du har arbetat inom ett större, transaktionsintensivt bolag. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt har erfarenhet av Skandinavisk verksamhet. Du har god systemvana och goda kunskaper inom Excel. Som person är du noggrann, effektiv och har lätt för att förstå samband. Vidare är du prestigelös och en lagspelare som trivs med att stötta dina kollegor. Du motiveras av en energisk arbetsmiljö med mycket ansvar. Rollen kräver att du är flytande i tal och skrift på engelska och svenska. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com