Driven säljare sökes till Advertising of Sweden i centrala Stockholm

Driven säljare sökes till Advertising of Sweden i centrala Stockholm

Är du tävlingsinriktad, resultatorienterad och drivs av att överträffa uppsatta mål? Har du tidigare erfarenhet av B2B- försäljning och vill arbeta med försäljning av Google produkter i ett växande team? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Advertising of Sweden, ADS, grundades 2018 och en digital byrå med mångårig erfarenhet av mediaförsäljning i Sverige och Europa. ADS stöttar såväl små- och mellanstora företag med deras digitala marknadsföring på Google, Facebook och Instagram genom försäljning av google produkter, facebook och instagramannonsering. Då bolaget befinner sig i en expansionsfas söker vi nu en junior säljare till deras huvudkontor i centrala Stockholm som kommer att ingå i ett team om 3 personer. I rollen som säljare arbetar du huvudsakligen med ny- och merförsäljning av google produkter, instagram- och facebookannonseringar till såväl nya och befintliga kunder. I säljarbetet är telefon ditt främsta arbetsverktyg då du arbetar med prospektering samt försäljning via telefon och fältbesök vilket förutsätter att du är en trygg säljare med god telefonvana.

I tjänsten finns goda utvecklingsmöjligheter att tillsammans i teamet utforma rollen och du erbjuds kontinuerlig coachning under anställningen. Som säljare kommer du att arbeta i ett glatt och målinriktat gäng på huvudkontoret i Stockholms City med fokus inom Stockholmsregionen. I tjänsten kan det även förekomma resor till övriga kontor i Göteborg och Malmö. Vid uppstart av tjänsten ges en gedigen introduktion för att du som söker ska ha rätt förutsättningar från start.

Tjänsten är en direktrekrytering som beräknas starta omgående vilket innebär att du anställs direkt av Advertising of Sweden och StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en provanställning om 6 månader med chans till förlängning därefter. För denna roll tillämpas vanliga kontorstider 08.00- 17.00 med flex. B-körkort är meriterande men inget krav då SL-kort erbjuds inom tjänsten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som minst har några års erfarenhet av B2B-försäljning och är redo att ta nästa steg i karriären. Kanske har du tidigare erfarenhet som mediasäljare eller telefonförsäljare och har god kännedom om vad försäljning inom telemarketing, media, IT och tjänster innebär. Vi ser gärna att du som söker tidigare har arbetat i en ansvarsfull roll där du bidragit till goda försäljningsresultat och arbetat med försäljning av Google produkter. Krav för tjänsten är att du har goda IT-kunskaper och behärskar flytande svenska och engelska. För att passa in i rollen är du förtroendeingivande, kommunikativ och lösningsorienterad samt har erfarenhet av att bygga goda kundrelationer då du är mån om att driva försäljning framåt. Som person är du självgående och nyfiken då du har lätt för att sätta dig in i nya processer och har ett starkt engagemang i de uppgifter du tar dig an. Du är en trygg säljare med god samarbetsförmåga med såväl kunder och kollegor och drivs av att skapa goda kundrelationer. I rollen läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag då vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 23 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com