Driven företagssäljare sökes till Stockholm!

Driven företagssäljare sökes till Stockholm!

Är du en självgående, mycket driven och hårt arbetande säljare som vill äga ditt eget bolag och ha möjlighet att tjäna mycket pengar? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting samarbetar med Videotechs säljorganisation och vi söker nu ytterligare en driven företagssäljare till Stockholm! Videotech specialiserar sig på säkerhetslösningar/alarmering av byggarbetsplatser och har haft mycket stor framgång i bland annat Västra Götaland. Anledningen till detta är att produkten är helt branschunik och skräddarsydd för att möta exakt det behov samt flexibilitet som företagets kunder inom byggbranschen efterfrågar. Företaget samarbetar idag med alla dem största byggföretagen och har mycket goda referenser ifrån samtliga (se länk: http://videotech.se/broschyr.pdf sida 4-5).

Hos Videotechs säljorganisation kommer du gå in i rollen som partnersäljare. Detta innebär att Du äger din egen omsättning och ditt eget bolag, helt utan investeringskostnad. Företaget kommer att förse dig med allt nödvändigt material såsom utbildning, profilkläder, säljmaterial, broschyrer, visitkort, demoväska, tillgång till system för att komma åt potentiella kunder m.m. Videotech har även ett upplägg där man får den hjälp som behövs för att starta företag.

Din omsättning är beroende av hur många avtal i månaden som du tecknar. Med rätt säljare och inställning ligger beräknad förtjänst på mellan 75 000 - 100 000 kronor i månaden som ny. Efter 6 månader är beräknad förtjänst över 100 000 i månaden. Företaget garanterar en 1-3 månaders startersättning som diskuteras vid etablering, för att underlätta vid utbildning etc.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Det är önskvärt att du kan tillträda tjänsten innan årsskiftet, gärna så snabbt som möjligt.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Minst 3 års erfarenhet av försäljning B2B.
  • God vana att hantera företagskunder
  • Ett starkt driv och vilja att arbeta hårt
  • Körkort och tillgång till bil
Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se