Driven Supply Chain Manager sökes till växande bolag i centrala Stockholm!

Driven Supply Chain Manager sökes till växande bolag i centrala Stockholm!

Är du en initiativtagande och självgående person som vill ta nästa steg i din karriär? Har du tidigare erfarenhet inom logistik och shipment consolidation? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu en Supply Chain Manager som kommer att agera logistikansvarig. I detta fall kommer du via vår kund arbeta som konsult på ett bolag som arbetar med att sälja prisvärda kvalitetsprodukter via Amazon. De har blivit en expert på just Amazons plattform och växer stadigt sin business på global nivå.

Kundens varor fraktas från Kina till USA med hjälp av en freight forwarder och som Supply Chain Manager kommer du att vara ansvarig för lager, planering och logistik av dessa. Du kommer vara en nyckelperson inom bolaget som ska kunna planera inventory baserat på trendlinjer samt efter Amazons regler. Effektivitet inom logistiken är ett av de viktigaste momenten för kunden. Du kommer jobba nära VD:n och de två grundarna och måste ha en känsla för team work. Vidare är du strategisk och har lätt för att lära dig nya programvaror. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
  • Ansvara för lager, logistik och planering
  • Kommunicera med nyckelpersoner i Kina, USA och Europa
  • Planera inventory
  • Följa- och hålla dig uppdaterad med trender relaterade till Amazons e-handelsplattform
  • Jobba för att hela tiden utmana och förbättra effektiviteten i bolaget
Du kommer att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta hos vår kund belägna i centrala Stockholm. Tjänsten är en långsiktig tillsättning på heltid och förväntas starta om cirka tre månader. Mycket stora möjligheter till övertag av kund finns. Arbetstiden är förlagda kontorstider, måndag till fredag 08.00-17.00.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har tidigare erfarenhet av en liknanden roll. Du har god kunskap inom logistik- och inventory planering. Vidare har du erfarenhet av shipment consolidation. Du kan snabbt sätta dig in i system och det är meriterande om du har erfarenhet från AWS sedan tidigare. Som person är du en driven och självgående person som är initiativtagande och öppen för en föränderlig miljö då bolaget är i en tillväxtfas. Bolaget kommer att lägga stor vikt på din personlighet. I rollen krävs det att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com