Driven Gruppchef inom kundservice sökes till Novamedia Sverige!

Driven Gruppchef inom kundservice sökes till Novamedia Sverige!

Har du tidigare erfarenhet inom kundservice och drivs av att skapa teamkänsla hos dina medarbetare? Vill du ta nästa steg i karriären inom en spännande verksamhet med fullt personalansvar? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Novamedia som är en del av Svenska Postkodlotteriet är ett av Sveriges mest populära lotterier med ungefär en miljon kunder. Under varumärket finns även bingo och skraplotter online samt en rad populära tv-program, bland annat Postkodmiljonären och En ska bort som sänds i TV4. Överskottet från Postkodlotteriets produkter går till 56 ideella organisationer. Sedan starten 2005 har Postkodlotteriet genererat 9,4 miljarder kronor till välgörenhet och samtidigt gjort fler än 1000 svenskar till miljonärer. Operatörsbolag för Svenska Postkodlotteriet är Novamedia Sverige AB. De är ca 180 medarbetare och har kontor i den klimatsmarta byggnaden Waterfront Building i centrala Stockholm.

I rollen som Gruppchef inom kundservice kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde innebära personalansvar, utveckla teamet samt hantera rapportering och framtagning av statistik gällande teamets prestation. Novamedia Sveriges kundservice består av ca 40 engagerade kundservicemedarbetare som med hög servicenivå hanterar ett stort antal samtal, chattar, mejl samt kuponger och brev. Vi söker nu en engagerad ledare för en av rollerna som gruppchef. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Personalansvar för ca 12 agenter
  • Utveckla teamets mål, prestation och arbetssätt
  • Aktivt jobba för att ge våra kunder den bästa möjliga service i alla kontakter
  • Rapportering och framtagning av statistisk gällande teamets prestation
  • Vissa kundärenden
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Novamedia Sverige AB med kontor i centrala Stockholm. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid med viss flexibilitet. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat. För vidare frågor kontakta ansvarig rekryterare: elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har fullständig gymnasiekompetens. Du har tidigare erfarenhet inom service, försäljning samt besuttit en typ av ledarroll. Du är kommunikativ i tal och skrift i svenska och har grundläggande kunskaper i engelska. Som person ska du älska att se andra lyckas, drivas av att bygga upp ett team och tycka att personalansvar är både utvecklande och spännande. För att lyckas i rollen som Gruppchef är du en trygg ledare som är rak i sin kommunikation och har lätt att lyssna in andra. Vidare är du strukturerad och har god prioriterings- och beslutsförmåga och du trivs med att jobba mot högt uppsatta mål. Vi sätter stort värde i att du är har lätt för att samarbeta samt en förmåga att tänka nytt och hela tiden vilja utveckla verksamheten.

Är det dig vi beskriver ovan? Sök då jobbet redan idag! Söker gör du enkelt genom att ladda upp CV/personligt brev på vår hemsida tillsammans med en motivering till varför just du är den vi söker! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se