Driven Business Coordinator sökes till StudentConsulting-koncernen!

Driven Business Coordinator sökes till StudentConsulting-koncernen!

Har du vad som krävs för att arbeta med nordisk försäljning inom vår koncern? Vi söker dig med driv, noggrannhet, skärpa, en vilja att skapa resultat och som trivs i rollen som spindeln i nätet.

Information om uppdraget:

Vi är en koncern som haft en framgångsrik tillväxt sedan starten 1997, och vunnit flertalet priser och utnämningar längs vägen (flertalet Di Gaseller, Snabbväxarna, Årets företagare, Årets entreprenör, branschens nöjdaste kunder m.fl). StudentConsulting är ett företag som genomsyras av entreprenörskap med ett högt tempo, karriärmöjligheter och stort fokus på resultat tillsammans med engagerade kollegor.

Som Business Coordinator drivs du av att jobba med kunder och affärer i centrum. Du kommer att vara en central spelare för att ta vårt bolag till nya framgångar. Du kommer få möjlighet att arbeta mot de största företagen i Norden och tillsammans med dina kollegor utveckla vår försäljning till nya höjder.

I rollen kommer du ingå i ett team med nordiska koordinatorer där du ansvarar för att koordinera och projektleda vår försäljning mot nya och befintliga kunder. Du kommer främst ansvara för det administrativa arbetet runt dessa projekt; projektleda privata och offentliga upphandlingar samt stötta organisationen vid implementering av nya kunder.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innebära:
 • Projektledning av privata och offentliga upphandlingar
 • Anbudsskrivning - sammanställa information och bearbeta text
 • Upprätta kalkyler och räkna på affärer
 • Koordinera information internt i organisationen
Detta söker vi:

Vi söker dig som har en mycket god förmåga att prioritera, strukturera och arbeta administrativt med hög kvalitet. Du ska tycka om att skriva och utforma texter och vi lägger stor vikt i att du är extremt noggrann och har känsla för detaljer. Eftersom vår arbetsmiljö präglas av en stark säljkultur med fokus på resultat och ett högt tempo, är det viktigt att du är stresstålig och självgående. Som stöd har du våra tydliga processer och mallar.

Du skall ha en akademisk eftergymnasial examen, gärna inom ekonomi, juridik, försäljning eller liknande, och vara extremt noggrann och strukturerad. Utöver detta behöver du ha en förmåga att hantera flera projekt samtidigt, ha ett affärssinne och ett öga för layout. Mycket god datorvana och erfarenhet av Office-paketet är ett krav. Likaså mycket goda kunskaper i engelska. Att du kan norska och/eller danska ses som meriterande.

Krav:
 • Akademisk utbildning inom ekonomi, juridik, försäljning eller liknande
 • Mycket god datorvana och erfarenhet av Office-paketet
 • Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Extremt noggrann och strukturerad
Meriterande:
 • Erfarenhet av en liknande roll
 • Prata och skriva på norska eller danska
 • B-körkort
Din roll blir en central funktion inom vår nordiska försäljningsorganisation och du rapporterar till vår nordiska Business Manager. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Stockholm. Tjänsten är på heltid med arbetstider främst under kontorstid. Resor i arbetet kan förekomma.

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av vår framgångssaga.

Är det dig vi letar efter? Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag!

Sökord: BID, Coordinator, Buisness coordinator

Sökord: BID, Coordinator, Buisness coordinator
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com