Driftkoordinator inom e-handel sökes till välkänt bolag!

Driftkoordinator inom e-handel sökes till välkänt bolag!

Vill du arbeta på ett stort e-handelsbolag och utvecklas på arbetsplatsen? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räknings en driven driftkoordinator inom e-handel. Vår kund designar, utvecklar, tillverkar och säljer livsstilselektronik för den globala marknaden via fyra välkända varumärken. Bolaget grundades i slutet av 2008 och lanserade sina första produkter i december 2009. Sedan dess har företaget sålt över tjugo miljoner produkter och etablerat fyra varumärken för att nå olika målgrupper och distribuera produkter via cirka 20 000 återförsäljare globalt.

Vi söker en person som har ett intresse för eCommerce, logistik och kundtjänst och som vill vara med och hjälpa till med att utveckla bolagets ehandel. I rollen som Operations Coordinator kommer du att stötta bolagets eCommerce Operations Manager med global orderhantering, returhantering, utveckling och förbättring av rutiner och logistikflöden. Du kommer även att vara kontaktperson och 2nd line Support för bolagets kundtjänst team.

Tjänsten startar i september och löper på under sex månaders provanställning därefter tillsvidare. Du blir anställd som konsult via StudentConsulting men arbetar på kundens fina kontor mitt i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid under kontorstider. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och har tidigare erfarenhet av arbete inom kundtjänst eller administration. Det viktigaste för vår kund är att du har förståelse för system samt att du är flexibel som person. Vi ser att du behärskar det svenska och engelska språket flytande, både i tal och skrift. Du är van vid att arbeta i system och har goda kunskaper i Office-paketet. Som person är du tålmodig, nyfiken och noggrann i ditt arbete. Du trivs i en roll där du får ha ett brett kontaktnät och kommunicera både internt och externt. Vidare är du initiativtagande och duktig på att samarbeta. Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansöka redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se