Digital Marknadsassistent sökes på deltid till Rexel i Älvsjö!

Digital Marknadsassistent sökes på deltid till Rexel i Älvsjö!

Besitter du goda kunskaper inom Wordpress samt erfarenhet av e-postkommunikation? Är du intresserad av en tjänst med fokus på utformning av nyhetsbrev och kampanjer? Då kan vi ha rollen för dig!

Information om uppdraget:

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder på tre kontinenter. De är fler än 27.000 medarbetare och omsätter 136 miljarder SEK. Rexel Sverige har en stark position genom deras tre varumärken Selga, Storel och Moel. I Sverige är de närmare 800 medarbetare på 62 platser och har en omsättning på ca 5,4 miljarder (2019).

För Rexels räkning söker vi just nu en Digital Marknadsassistent som kommer att arbeta deltid upp till 50%. Dina arbetstider kommer att vara flexibla utifrån beläggning och din tillgänglighet. I tjänsten stöttar du upp deras marknadsföringsavdelning som i dagsläget består av nio medarbetare. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta följande:
  • Producera nyhetsbrev i programmet Maropost gällande kampanjer och nyheter
  • Hantera A/B-testning av nyhetsbrev
  • "CLM" - automatiserade brev, händelsestyrda
  • Uppföljning av statistik i Data studio
  • Publicera nya samt uppdatera befintliga sidor inom Wordpress på deras hemsida
  • Bildhantering
  • Korrekturläsnings av texter
  • Publicering inom sociala medier
Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar hos vår kund Rexel i Älvsjö. På grund av rådande situation sker största delen av arbetet på distans. Tjänsten förväntas starta upp så snart vi har funnit rätt kandidat och är ett löpande behov. För bästa möjliga uppstart kommer du att få en introduktion i ditt arbete tillsammans med bolagets kommunikationsdirektör. Du kommer att arbeta cirka 50% vilket kräver att du har en annan huvudsaklig sysselsättning eller är studerande på minst 50%. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du besitter mycket goda kunskaper i Wordpress samt har arbetat med likande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du har tidigare arbetat med e-postkommunikation och vi ser gärna att du har erfarenhet inom retail sales. Rollen kräver att du skriver och talar flytande svenska och engelska. Du har ett bra öga för språket då du lätt ser felstavningar och trivs med att korrekturläsa texter. Det är meriterande om du besitter en eftergymnasial utbildning inom relevant område.

Som person är du kreativ och tekniskt lagd. Du har en god analytisk förmåga och trivs i en roll med mycket bild- och texthantering. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga då du kommer vara i kontakt med många olika affärsområden.

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 mars 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com