Deltidsvikarier sökes till förskolor i Vendelsö!

Deltidsvikarier sökes till förskolor i Vendelsö!

Just nu söker vi på StudentConsulting behöriga och obehöriga pedagoger eller barnskötare som vill arbeta deltid på förskolor i Vendelsö. Brinner du för lärande och barns utveckling? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu ett antal personer som vill arbeta deltid på förskolor i Vendelsö. Denna anställningsform är flexibel men vi ser helst att du kan arbeta minst 2-3 dagar i veckan. Arbetstiderna är förlagda under dagtid på vardagar och regleras utefter din registrerade tillgänglighet.

Vi erbjuder dig ett roligt, utvecklande och inspirerande arbete inom förskola och söker personer som är intresserad av att jobba extra inom pedagogisk verksamheten. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd hos StudentConsulting och arbeta på olika förskolor inom Vendelsö som konsult (vikarie).

Att arbeta inom förskola innebär att du kommer ha stora möjligheter till att utvecklas utifrån dina egna förutsättningar. Förskolorna arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt pedagogiska arbeta, något som du som vikarie då blir en del utav!

Detta söker vi:
  • Vi ser gärna att du har utbildning- och/ eller erfarenhet från förskola och skola.
  • Du om söker kanske har gått barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet på gymnasiet, alternativt är förskole- eller lärarstudent och vill få praktisk erfarenhet.
  • Detta är meriterande men inget krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
  • För att passa i rollen som vikarie ska du ett intresse för det pedagogiska arbetet samt vara lugn, stabil och empatisk.
  • Det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer, både med barn och vuxna, samt att du inger ett förtroendegivande intryck.
  • Som person bör du ha god samarbetsförmåga samt välutvecklad och tydlig kommunikationsförmåga.
För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du laddar upp följande på din StudentConsulting profil;
  • minst 2 stycken referenser
  • uppdaterat CV
Du behöver även kunna tillhandahålla ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett redan nu genom länken nedan: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Låter det här som något för dig? Ansök redan idag - intervjuer och urval sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com