Deltidstjänst som IT-tekniker sökes till CGI

Deltidstjänst som IT-tekniker sökes till CGI

Är du studerande och söker ett deltidsjobb vid sidan av studierna? Har du ett brinnande intresse för teknik? Då har vi deltidsjobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu IT-tekniker till vår kund CGI. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att byta operativsystem från Windows 7 till Windows 10 och du kommer informera användaren om nya plattformen. I rollen som IT-tekniker kommer du ingå i ett team där ni tillsammans åker ut till CGI's kunder. Arbetet kommer att innebära kortare resor inom regionen varpå körkort behövs. Du kommer få en utbildning och introduktion hos CGI inom Windows.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid, 50%, men möjligheten finns att jobba i den utsträckning som man vill och kan. Du blir anställd av StudentConsulting men du arbetar ute hos kund. Tjänsten är planerad att starta v.37 och pågå i fem veckor.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:
  • Är studerande, gärna inom IT-området.
  • Har god datorvana, gärna av Windows 10, One Drive och Office 365.
  • Innehar B-körkort.
Som person ser vi att du är pedagogisk, ansvarsfull och utåtriktad. Det är viktigt att du är social och att du vågar tala i grupp då arbetet till stor del kommer gå ut på att kommunicera nyheterna i den nya plattformen för de användare som får sina datorer installerade.

Stämmer ovanstående in på dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se