Dansktalande Kundtjänstmedarbetare sökes på heltid!

Dansktalande Kundtjänstmedarbetare sökes på heltid!

Är du på jakt efter ett nytt steg i karriären och är en engagerad och driven person? Är du flytande i danska och har ett stort kundfokus i ditt arbete? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en kundtjänstmedarbetare på heltid. Kunden är en global koncern som funnits på den nordiska marknaden och i Sverige sedan 90-talet. Företaget är ett av världens ledande smörjmedelsföretag och är verksam i över 50 länder. Du kommer komma in till ett team på 10 personer som är engagerade och kundfokuserade i sitt arbete.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Ta emot och svara på inkommande samtal och mejl kring ordrar
  • Supporta externt och internt, dansktalande kunder och sälj i deras arbete
  • Administrativt arbete, som följa upp bonusar och betala ut, följa upp kundärenden
  • Leveranshantering
  • Kontakt med systerfabrikerna kring inköp och försäljning
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting och sedan vara uthyrd till kunden som sitter på Södermalm i Stockholm. Uppdraget är på heltid och inleds med en provanställning på 6 månader med chans till förlängning/ övertag hos kund. Arbetstiden är förlagd under kontorstider måndag till fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs i en serviceinriktad roll med administration. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du skriver och talar danska obehindrat, och är meriterande med svenska och engelska. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundservice, men rätt personlighet och attityd är det viktigaste. Kunden arbetar i SAP och är därmed meriterande med kunskaper inom det.

Som person ser vi att du är serviceinriktad, driven och en problemlösare. Vidare är det viktigast att vara engagerad i arbetet som utgörs med en positivitet och ett kundfokus. För att lyckas i denna tjänst krävs att du går i mål med dina uppgifter, är initiativtagande och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser att samtliga sökande har uppladdat CV, personligtbrev samt referenser på sin profil.

Låter det här som en tjänst för dig? Välkommen in med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com