Dörrinstallatörer sökes till företag i Bromma!

Dörrinstallatörer sökes till företag i Bromma!

Är du en lösningsorienterad och service-minded person med tidigare erfarenhet från praktiska yrken? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund installerar säkerhetsdörrar i flerbostadshus och har över 25 års erfarenhet bakom sig. Nu söker de fler händiga medarbetare till sitt team! Som dörrmontör kommer dina arbetsuppgifter vara att installera dörrar ute hos kund.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd hos StudentConsulting. Det finns goda möjligheter till övertag och långsiktighet hos kund.
Tjänsten är på heltid med start i mitten på april. Arbetstiderna är måndag- fredag kl. 7-16.
Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Som person ska du vara lösningsorienterad, noggrann, stark och händig. Vi söker dig som motiveras av att lära sig nya saker och som inte är rädd för att hugga i. Vidare krävs det även att du har en god social förmåga och kan tala god svenska för att kunna bemöta och besvara frågor vid dörrinstallationen.

Krav för tjänsten:
  • En avslutad gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet av praktiska yrken
  • B-körkort och god körvana
För tjänsten gör vi en bakgrundskontroll via ett registerverktyg.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com