Däckskiftare sökes till Hertz i Stockholm

Däckskiftare sökes till Hertz i Stockholm

Vi söker dig som är bilintresserad med B-körkort och som har viss vana av att byta däck för arbete på Hertz under däcksäsongen. Är du en av dem? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en konsult på heltid åt en av våra kunder som behöver hjälp med däckbyten inför vårsäsongen. Tjänsten är på heltid under mars månad och du förväntas kunna arbeta under varierande dagar och tider, även helger.

Utöver däckbytet finns det goda chanser att även få arbeta i kundens garage. I garaget arbetar man med att göra rent de hyrbilar som kunderna lämnat in. Man hämtar då den återlämnade bilen på parkeringen och kör den till garaget där man gör rent den in- och utvändigt enligt bestämda rutiner. Utvändig tvätt sker i maskintvätt eller med högtryckstvätt och invändig tvätt sker manuellt där man tvättar, torkar av och dammsuger mattor, ytor och rutor. Man fyller även på spolarvätska, kontrollerar olja och däcktryck, tankar bilen, gör en sista skadekontroll och kör sedan bilen till parkeringen där den ska hyras ut till nästa kund. Det är här viktigt att trivas med att arbeta efter rutiner samt att kunna vara effektiv och man ska gärna vara bilintresserad.

Uppdraget pågår under mars och början på april. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att man är anställd hos StudentConsulting och hyrs ut till vår kund.

Detta söker vi:

För att söka tjänsten måste du ha B-körkort och kunna vara flexibel att arbeta inom Stockholmsområdet på varierande tider. Du som söker tjänsten ska vara noggrann, ha god fysik då det är ett fysiskt aktivt jobb, och även ha ett gott sinne för service då även du kommer att träffa många kunder. Du får gärna vara bilintresserad och ska trivas med upprepande arbetsuppgifter och kunna arbeta snabbt och effektivt utan att tappa i noggrannhet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se