Däckbytare sökes till världens största biluthyrare vid Arlanda

Däckbytare sökes till världens största biluthyrare vid Arlanda

Bilintresserade studenter med B-körkort och viss vana av att byta däck sökes omgående till en biluthyrningsfirma vid Arlanda flygplats! Är du en av dem? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu studenter åt en av våra kunder som behöver hjälp med däckbyten inför vintersäsongen. Tjänsten är på heltid och du förväntas kunna arbeta under varierande dagar och tider, även helger.

Utöver däckbytet finns det mycket goda chanser att även få arbeta i kundens garage. Arbetet i garaget startar även det i september och fortsätter löpande. I garaget arbetar man med att göra rent de hyrbilar som kunderna lämnat in. Man hämtar då den återlämnade bilen på parkeringen och kör den till garaget där man gör rent den in- och utvändigt enligt bestämda rutiner. Utvändig tvätt sker i maskintvätt eller med högtryckstvätt och invändig tvätt sker manuellt där man tvättar, torkar av och dammsuger mattor, ytor och rutor. Man fyller även på spolarvätska, kontrollerar olja och däcktryck, tankar bilen, gör en sista skadekontroll och kör sedan bilen till parkeringen där den ska hyras ut till nästa kund. Det är här viktigt att trivas med att arbeta efter rutiner samt att kunna vara effektiv och man ska gärna vara bilintresserad. Arbetstiderna är kl. 06-15, 15-22 eller 15-24, vardagar och helger.

Uppdraget startar i september, så fort vi hittat rätt personer. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att man är anställd hos StudentConsulting och hyrs ut till vår kund. Arbetsplatsen ligger i Arlandaområdet, vid långtidsparkeringarna Alfa och Beta. Det går att ta sig dit kommunalt, men det underlättar om man har egen bil. Tjänsten ska tillsättas omgående och fortlöper till november med chans till förlängning.

Detta söker vi:

För att söka tjänsten ska du vara student på minst 50 % eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning, och du måste ha B-körkort. Du måste ha lätt för att ta dig ut till Arlandaområdet oavsett tid på dygnet! Du som söker tjänsten ska vara noggrann, ha god fysik då det är ett fysiskt aktivt jobb, och även ha ett gott sinne för service då även du kommer att träffa många kunder. Eftersom företaget ligger nära Arlanda så förekommer det många internationella kunder. Det är därför viktigt att du förstår och talar engelska utan problem. Du får gärna vara bilintresserad och ska trivas med upprepande arbetsuppgifter och kunna arbeta snabbt och effektivt utan att tappa i noggrannhet. Du ska kunna arbeta ca 2 pass i veckan.

Det är mycket viktigt att du ser långsiktigt på tjänsten och har ett genuint intresse för arbetsuppgifterna! Är just du rätt? Då är det bara att ansöka, vi kallar till intervju löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se