Chefskalkylator sökes till spännande roll på Båge Bygg!

Chefskalkylator sökes till spännande roll på Båge Bygg!

Vill du ta nästa kliv i karriären? Är du kommunikativ, har ett affärsmässigt tänk samt drivs av riktigt bra teamarbete? Då har vi tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

Båge Bygg är ett byggföretag som utför allt från större nyproduktioner och ombyggnationer till totalrenoveringar och större takprojekt. Företaget arbetar mestadels med stora byggnadsprojekt för kommersiella och kommunala fastighetsägare, samt bostadsrättsföreningar. Båge Bygg genomför de flesta av sina projekt på totalentreprenad och våra kunder ska känna sig trygga med att vi tar hand alla delar i processen.
Sedan starten 1997 har Båge Bygg vuxit från att vara ett mindre byggföretag till att bli etablerat på en nivå runt 150 - 200 miljoner. Företaget har 20 anställda projektledare, arbetsledare och hantverkare, samt ett brett nätverk av professionella och engagerade underentreprenörer. Båge Bygg har idag byggprojekt som normalt omsätter cirka 30 miljoner och uppåt.

Nu söker Både Bygg en kalkylator. I rollen som kalkylator kommer du att upprätta samt sammanställa produktionskalkyler i uppstarten av olika byggprojekt, främst inom rot, om- och nyproduktion. Du kommer att ha en viktig roll som spindeln i nätet samt kommer att besitta många viktiga kontaktytor på både internt samt extern nivå. Du ingår i sälj- och projektgruppen samt är med och driver innovation samt möjligheter för framtida produktioner. I rollen rapporterar du direkt till VD. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Att delta och ansvara för anbudsarbetet från förfrågan till anbud
  • Kalkylera kostnader
  • Läsa in och analysera förfrågningsunderlag samt tidsplanera
  • Ta fram underlag för risk- och möjlighetsvärderingar
  • Medverkan vid slutgenomgångar, platsbesök samt förhandling
  • Nära samarbeten med projektledare och producerande funktioner
  • Kalkylstartmöten samt anbudspresentationer
  • Mängdframtagning och prissättning
  • Medverka vid slutgenomgångar, platsbesök samt under förhandling
  • Uppföljning av ekonomi och genomförande efter avslutad produktion
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Båge Bygg med kontor på Kungsholmen. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid med viss flexibilitet. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat. För vidare frågor kontakta ansvarig rekryterare: Elin.radgren@studentconsulting.com

Detta söker vi:

För att passa i rollen som kalkylator hos vår kund förväntas du har ett stort engagemang och verka för bolagets bästa. Teamkänslan är viktig då du kommer att aktivt delta och medverka på samtliga gemensamma möten samt driva utvecklingen av dina projekt med positiv anda. Du drivs av att ge bästa service samt satsar på hög kundnöjdhet. Vi ser att du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat direkt i produktion. Du skall ha tidigare erfarenhet inom rotsektorn. Vidare ser vi att du är byggteknisk kunnig samt ha ett genuint intresse för branschen. Då det är ett bolag i förändring ser vi att du har en prestigelös inställning. Låter detta som en beskrivning av dig?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se