CAD-administratör sökes till ett projekt för AkzoNobel

CAD-administratör sökes till ett projekt för AkzoNobel

Studerar du eller är nyexaminerad inom konstruktion, maskinteknik eller annan likvärdig teknisk utbildning och vill få din första erfarenhet samt arbeta med ett spännande projekt, läs gärna vad vi har att erbjuda!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en strukturerad och samarbetsvillig CAD-administratör, som under ett projekt kommer att implementera klickbara sprängskisser till en webshop. Tjänsten kommer innebära en del administrativt arbete då du i denna roll kommer att arbeta utifrån färdiga ritningar som ska administreras. Du kommer även att rapportera under veckovisa möten det arbete du åstadkommit för internationella kollegor.

Vi söker dig som studerar eller har studerat exempelvis konstruktion, maskinteknik eller likvärdigt. Vidare ser vi att du har ett intresse inom området samt gärna någon form av tidigare arbetslivserfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter.

Tjänsten är belägen i Årsta på vår kunds kontor. Tjänsten är ett projekt där arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 8-17, med möjlighet till flex. Tjänsten beräknas att starta i början av februari och pågå i under en och en halv månads tid.

Detta söker vi:
  • Studerar eller har du studerat en teknisk utbildning på kandidatnivå eller högre, exempelvis konstruktion, maskinteknik eller annan likvärdig teknisk utbildning.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Du trivs med att arbeta med ansvar och få ta egna initiativ.
  • Du är en team player och trivs med att arbeta med andra.
  • Du har ett stort intresse för teknik, automation och mekanik.
  • Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet av 3D CAD och har arbetat med program som Solidworks Composer, Sparepart Publisher eller med sprängskisser och sammanställninsritningar.
Låter det som en tjänst för dig? Sök redan idag. Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 23 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com