Butikssäljare sökes till VVS butik för extrajobb!

Butikssäljare sökes till VVS butik för extrajobb!

Är du serviceinriktad och engagerad? Har du tidigare erfarenhet av att jobba i butik? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi dig som är studerande och som är intresserad av extraarbete inom butik!

Vår kund är ett av de ledande tekniska handelsbolagen inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Arbetsuppgifterna innefattar försäljning, varupåfyllning och till viss del lagerarbete. Det är ditt ansvar att se till att butikens kunder får ett gott bemötande samt att det är ordning och reda i butiken.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting men jobba hos vår kund på Sveavägen. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student med en ambition att studera minst 1 år framöver. För att passa i tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik samt att du trivs med kundbemötande. Du talar och skriver svenska obehindrat och är serviceinriktad, initiativrik, ordningsam samt trivs med arbete i team. Det är meriterande om du har VVS /el kunskap.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se