Butikssäljare sökes till SGA Trading för direktrekrytering!

Butikssäljare sökes till SGA Trading för direktrekrytering!

Är du teknikintresserad? Vill du arbeta i en butik som säljer bilvård? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som butikssäljare för bilvårdsprodukter. Vår kund är SGA Trading och dem har sedan 1963 levererat oljor, batterier, tekniska kemikalier och bilvårdsprodukter till återförsäljare, proffs och konsument. De var bland de första i Sverige att sälja högtryckstvättar. Dem projekterar och bygger/utrustar kompletta tvätthallar med högtryck, kemblandare, tryckluft och rekondmaskiner.

Tjänsten innebär att du kommer arbeta som butikssäljare tillsammans med fyra andra kollegor och sälja bilvårdsprodukter. Du kommer få en ordentlig introduktion utav företaget och deras produkter.
Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund, vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen men att du blir anställd hos kunden. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat, helst med omgående start. Arbetstiderna är vardagar 9-18 och var tredje lördag 10-14 varav OB-tillägg under helger. SGA Tradings butik ligger i Järfälla. Alla frågor hänvisas till ansvarig rekryterare elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som en gymnasieutbildning. Du har arbetat med någon typ av kundbemötande sedan tidigare. Det är meriterande om du har ett teknikintresse för att enklare kunna sälja butikens produkter. Vidare har du goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Vår kund lägger stor vikt av att hitta rätt person för denna tjänst, därav är det viktigt att du är social och initiativrik. Du har en positiv inställning och är öppen för att lära dig nya saker. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se