Butikspersonal med erfarenhet sökes till Stockholm!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du utåtriktat och har erfarenhet av kundservice? Då har StudentConsulting jobbet på 75% för dig!
Vi erbjuder en tjänst hos en butikskedja som präglas av kamratlig stämning där personalen gör det där lilla extra för kunden. StudentConsultings kund är en butikskedja som erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom VVS, el och bygg.

Butikskedjan strävar efter att göra tillvaron enklare för sina kunder genom sitt kunnande, breda sortiment och smarta tjänster. Kunden står i fokus och butikskedjan lägger därmed vikt vid det personliga mötet mellan kunden och butiksmedarbetaren.

Start för denna tjänst är i slutet av mars fram till augusti. Vi ser även gärna att du är tillänglig för arbete innan dess på grund av upplärning. Tjänsten är på 75%.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har kassavana, samt en pigg och alert personlighet. Du skulle ha erfarenhet från att jobba I butik och det är meriterande om du kan prata polska. Du har även god datavana och sätter dig snabbt in i nya datasystem och arbetssätt. Självklart uppskattar du kundkontakter och sätter alltid ett glatt bemötande som högsta prioritet! Vi träffar kandidater för uppdraget löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Arbetstiderna för tjänsten är förlagda måndag-fredag kl. 7-16, plus minus en timme. Din arbetsplats för uppdraget kommer att vara hos kunden i deras butik i Årsta, men du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 apr

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!