Butiksmedarbetare sökes på deltid till butik i Täby

Butiksmedarbetare sökes på deltid till butik i Täby

Vi söker dig som är flexibel bor nära Täby och vill arbeta deltid i en butik med försäljning av kläder och utrustning.

Information om uppdraget:

Vår kund tillhandahåller yrkeskläder och personligt skydd genom en fristående kedja av butiker runt om i Sverige. De fokuserar på kvalitet, design, säkerhet och funktion. Att helt enkelt kunna erbjuda yrkeskläder som man kan vara stolt över och trivas i. Yrkeskläder som klarar av de arbetsuppgifter, som gör arbetet enklare, som skyddar och som har god design och kvalitet.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att ta emot leveranser, packa upp varor och ta emot kunder i kassan. Vidare kommer du att serva kunder vid provning av kläder & skor och trycka plaggen.

Just nu behöver de en extra personal till en av deras butiker som ligger i Täby. Personen kommer arbeta vardagar mestadels mellan 11-15 men vid behov vissa dagar utökad tid och ibland heldagar. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund fram till årsskiftet.

Detta söker vi:

De söker medarbetare som tar ansvar för varje detalj, en person som är engagerad, ambitiös, en person som bryr sig om andra människor och vill göra det lilla extra.
Du har erfarenhet av butiksjobb och kundbemötande. Vidare ska du vara serviceminded, social och utåtriktad.
Vänligen specificera i din ansökan vad gör du i dagsläget.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com