Budbilsförare till Kista för heltidsjobb

Budbilsförare till Kista för heltidsjobb

Är du en morgonpigg person med B-körkort och vill jobba som budbilsförare? Har du bra körvara i Stockholmsområdet och kan jobba heltid? Då ser vi gärna att du söker till tjänsten!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker, för kunds räkning, en budbilsförare på heltid som trivs med att köra bil! Vi ser gärna att du har erfarenhet av att köra större typer av bilar så som t.ex. skåp-eller budbil. Tjänsten kommer att vara fysiskt krävande då dina arbetsuppgifter kommer vara att lasta in och ut mattor. Du kommer även rapportera statistik över de antal stop du utför.

Tjänsten beräknas att starta omgående och detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta ute hos kund. Tjänsten beräknas att pågå till och med sista november men med goda chanser till förlängning. Arbetstiderna är 07-16 på vardagar.

Har du truckkort B så är det meriterande då mattorna behöver lastas med truck.

Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Detta söker vi:

Vi söker dig med B-körkort (manuell) med god körvana och trivs med att köra bil!
Vidare söker vi dig med godkänt belastningsregister från Polisen.
Det är meriterande om du har truckkort B.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se