Budbilsförare sökes för extrajobb i Veddesta på lördagar!

Budbilsförare sökes för extrajobb i Veddesta på lördagar!

Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, haft B-körkort i minst 1 år och god körvana samt är serviceminded och inte rädd att ta i - då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu B-chaufförer för extrajobb hos en av våra kunder i Veddesta med omgående uppstart. Vår kund är ett stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare. Arbetet innebär att lämna paket med budbil i framförallt norra Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att leverera paket hem till privatpersoner. Paketen varierar i tyngd och storlek, allt från stora elektronikprylar till alkohol, och du jobbar självständigt med pirra som hjälpmedel. Du kan ha upp emot 40 stopp per arbetspass. Det är därför viktigt att du inte är rädd att ta i och är stresstålig. Du ska vara beredd på att köra både höger- och vänsterstyrd bil.

Arbetstiderna är förlagda på lördagar 09:30-16:30. Vi önskar att du är tillgänglig för arbete minst 3 lördagar i månaden.
Detta är ett långsiktigt samarbete och du kan även få möjlighet att hoppa in under kvällstid på vardagar om du önskar fler pass.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett anmärkningsfritt belastningsregister, haft B-körkort för manuell bil minst 12 månader, stor vana av bilkörning och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. För detta uppdrag behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50%, studier eller arbete till och med minst årsskiftet.

Preliminär uppstart för detta uppdrag sker under v. 20/21 och vi ser därför att du är tillgänglig omgående.

Du är som person effektiv, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt.

Vi ser att du är flytande i svenska i tal och skrift. Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kund emellanåt kan behöva hjälp även på kvällarna, utöver lördagspassen. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Veddesta eller Barkarby så att du kan ta dig till jobbet på ett lätt sätt. Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund.

Låter tjänsten intressant, skicka in din ansökan direkt! Intervju och urval sker löpande.

Sökord: budbil, chaufför, logistik

Sökord: budbil, chaufför, logistik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com