Budbilsförare sökes för deltidsjobb!

Budbilsförare sökes för deltidsjobb!

Är du en morgonpigg person som inte är rädd att ta i, som innehar B-körkort med god körvana och söker ett deltidsarbete- då har vi tjänsten till dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker, för kunds räkning, en budbilsförare på deltid som trivs med att köra bil! Vi ser gärna att du har erfarenhet av att köra större typer av bilar så som t.ex. skåp-eller budbil.Tjänsten har start omgående och detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta ute hos kund. För att vara aktuell för denna tjänst måste du ha ett annat jobb på minst 50% eller vara studerande på minst 50%.

Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Detta söker vi:

Vi söker dig med B-körkort (manuell växellåda) med god körvana och trivs med att köra bil. Vidare söker vi dig med godkänt belastningsregister från Polisen. Du ska prata flytande svenska och vara serviceminded då du dagligen träffar företagets kunder.

Tjänsten kommer att vara fysiskt krävande och vi ställer höga krav på flexibilitet i arbetet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com