Brevbärare sökes omgående för deltidsjobb!

Brevbärare sökes omgående för deltidsjobb!

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% samt har B-körkort och söker ett deltidsjobb? Då har du kommit rätt!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta deltid som brevbärare i Kista och Bromma.

Denna roll kommer till viss del utföras via bil och även cykel kan förekomma. Dina arbetsuppgifter går ut på att du åker in till kontoret, hämtar din nyckel, packar bilen/cykeln och kör din runda med post. Det är viktigt att man levererar sina paket med kundnöjdhet i åtanke då du har en betydande del i postkedjan och adderar ett värde för människor i Sverige.
Uppdraget går ut på att du är anställd av oss på StudentConsulting och arbetar som konsult för vår kund. Arbetstiderna kan till viss del variera, men är till största fel enligt nedan:
  • Kista: måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar kl.10.00 - 16.00 med 30 min rast.
  • Bromma: måndagar och tisdagar kl. 10.30 - 15.30.
För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du kan arbeta minst 2 pass/ vecka i Bromma och minst 3 pass/vecka i Kista.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande eller som har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Det är ett krav att du som söker har B-körkort med god körvana och finns tillgänglig för arbete minst 2 pass/ vecka i Bromma och minst 3 pass/vecka i Kista. Du är i god fysisk form då arbetet kan komma att ske på cykel utöver i bil. Som person är du noggrann, effektiv och engagerad. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt kan förstå muntliga instruktioner. Vidare kan du läsa produktionsguider, är duktig på kundbemötande samt kan läsa siffror utan problem. Du är bekväm att navigera efter karta samt är en pålitlig och noggrann person.

Vi förutsätter även att du är flexibel, ansvarsfull samt mån om att göra ett bra arbete och bidra med en positiv stämning. Tidigare erfarenhet som brevbärare är meriterande, men inte ett krav. Du kommer i denna roll få introduktion till tjänsten genom att gå bredvid en annan brevbärare. Första veckan är det heltidsutbildning.

Sökord: Brevbärare

Sökord: Brevbärare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com