Brevbärare på heltid sökes omgående till Tyresö

Brevbärare på heltid sökes omgående till Tyresö

Om du vill ha ett aktivt jobb och samtidigt bor i närheten av Tyresö har vi jobbet hör dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta heltid som brevbärare i Tyresö!

Dina arbetsuppgifter går ut på att du åker in till kontoret, sorterar din post för att sedan köra din runda och levererara posten. Det är viktigt att man levererar posten med kundnöjdhet i åtanke då du har en betydande del i postkedjan och adderar ett värde för människor i Sverige. Du kommer att ta dig runt på både cykel, moped och via bil.
Uppdraget går ut på att du är anställd av oss på StudentConsulting och arbetar som konsult för vår kund. Arbetstiderna är förlagda mellan ca 07.00-16.00.

På sikt finns det möjlighet att utvecklas inom företagscenter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill arbeta heltid, är i god fysisk form och har B-körkort. Som person är du noggrann, effektiv och engagerad. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt kan förstå muntliga instruktioner. Vidare kan du läsa produktionsguider, är duktig på kundbemötande samt kan läsa siffror utan problem. Du är bekväm att navigera efter karta samt är en pålitlig och noggrann person. Vi förutsätter även att du är flexibel, ansvarsfull samt mån om att göra ett bra arbete och bidra med en positiv stämning. Tidigare erfarenhet som brevbärare är meriterande, men inte ett krav.

Du kommer i denna roll få introduktion till tjänsten genom att gå bredvid en annan brevbärare.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com