Bilvårdare på heltid sökes till Hertz vid Vasagatan under april månad

Bilvårdare på heltid sökes till Hertz vid Vasagatan under april månad

Vi söker dig som vill jobba i rollen som bilvårdare på heltid under en månad på Hertz. För den här rollen ska du ha körkort av klass B.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en bilvårdare åt en av våra kunder som behöver hjälp inför vårsäsongen. Tjänsten är på heltid och du förväntas kunna arbeta under varierande dagar och tider, även helger.

Hertz är ett av världens ledande företag inom biluthyrning där personalen dagligen möter både nationella och internationella kunder som hämtar eller lämnar sina hyrbilar på stationen. Som bilvårdare hos Hertz får man arbeta i en rolig atmosfär tillsammans med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifterna som bilvårdare hos Hertz innebär att man tar hand om de hyrbilar som kunderna lämnar in på stationen som är positionerad i centrala Stockolm. Du utför en skadekontroll när bilen återlämnas, för att sedan tvätta och städa bilen utvändig samt invändigt. Arbetet innefattar även påfyllning av spolarvätska, kontroll av olja samt däcktryck och tankning av bilen. Innan bilen hyrs ut till nästa kund görs ytterligare en skadekontroll.

Arbetstiderna är varierande, men framförallt är arbetstiderna förlagda till arbetspass om 8 timmar där tidiga mornar och sena kvällar förekommer, samt både vardagar och helger. Tjänsten är på heltid under april månad. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan, intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

För att söka tjänsten är det ett krav att du har B-körkort. Du som söker tjänsten ska vara noggrann, ha god fysik då det är ett fysiskt aktivt jobb, samt även ha ett gott sinne för service då du kommer att träffa många kunder. Du får gärna vara bilintresserad och ska trivas med upprepande arbetsuppgifter samt att kunna arbeta snabbt och effektivt utan att brista i noggrannhet. Arbetet är på heltid under april månad.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se