Bemanningskoordinator sökes till jour - kvälls- eller nattarbete!

Bemanningskoordinator sökes till jour - kvälls- eller nattarbete!

Vill du bli en viktig pusselbit i ett av nordens största bemannings- och rekryteringsbolag? Vi söker nu engagerade bemanniningskoordinatorer till StudentConsultings jour som vill arbeta kväll och/eller natt!

Information om uppdraget:

Nu behöver vi förstärka vårt bemanningsteam med flertalet bemanningskoordinatorer till StudentConsultings jour med placering i Stockholm.

I rollen som bemanningskoordinator ansvarar du för att hantera beställningar utanför kontorstid från våra kunder samt att snabbt boka ut rätt person till kunden.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat,
  • Schemaläggning
  • Telefonkontakt med konsulter
  • Telefonkontakt med kunder
  • Hjälpa kunderna med deras behov av personal
Tjänsten är på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta minst 3 pass i veckan under terminen där arbetstiden kan variera enligt följande dagar/tider:
Vardagar:17.00-00.00 alt. 00.00-08.00.
Helger: 08.00-16.00, 16.00-00.00 alt. 00.00-08.00
Under denna tid kommer du ha "vaken jour" från ditt hem och då finnas tillgänglig när våra kunder eller konsulter behöver din hjälp. För rätt person kan du utöver jouren även få arbeta med andra delar av rekryteringsprocessen såsom urval och administrativa uppgifter.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten att du är studerande på minst 50 % samt har erfarenhet av arbete med service. Din datorvana är god och du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Tempot är ofta högt därför tror vi att du har en hög tålighet mot stress och en förmåga att ta snabba beslut är ett måste.

Vi ser också att du är självständig, noggrann och utåtriktad. Vi tror att du har ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang kommer vara en god representant för StudentConsulting. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig.

Tjänsten kommer starta så fort vi hittar rätt personer, du kommer få en grundlig introduktion och utbildning på vårt kontor i Stockholm. Vill du bli vår nästa kollega och arbeta med branschens nöjdaste kunder? Sök då tjänsten redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 juli 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com