Barnskötare och lärarvikarier till renommerade skolor i centrala Stockholm!

Barnskötare och lärarvikarier till renommerade skolor i centrala Stockholm!

Har du ett stort engagemang för barn och ungdomars utveckling och vill jobba extra inom förskola och/eller grundskolan?

Information om uppdraget:

I samarbete med ett av Sveriges största privata utbildningsleverantör erbjuder vi ett antal tjänster inom förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning.
Vår kund har är en plats för dig som har höga ambitioner och som trivs med att jobba med likasinnade. De sätter teamkänslan högt och arbetar efter devisen "alla elever är mina elever". Med framåtanda och stort engagemang är deras mål att leda utvecklingen.

Du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet på vår kund högt renommerade skolor på veckodagar under dagtid. Arbetstiderna och arbetsplatserna kan variera utifrån kundens behov, arbetsplatserna ligger framförallt i centrala Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker i första hand dig som har slutförd gymnasieutbildning och har erfarenhet av arbete med barn som exempelvis: fritidsaktiviteter, föreningsverksamhet och barnskötare men vi söker även dig som har andra meriterande erfarenheter och som känner att undervisning kan vara något för dig. Personliga egenskaper vi efterfrågar är: goda kunskaper i svenska språket, god samarbetsförmåga, god empatisk förmåga, flexibel, ansvarstagande och självgående.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi på StudentConsulting erbjuder dig som är ute efter ett extrajobb att bestämma när, var och hur mycket du vill arbeta beroende på att du studerar eller har ett annat arbete som du vill kombinera med detta roliga och viktiga extrajobb. Vill du veta mer om tjänsten och hur du kan kombinera detta jobb tillsammans med dina studier eller annat arbete är du varmt välkommen att kontakta oss direkt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se