Assistant Underwriter sökes till internationellt företag!

Assistant Underwriter sökes till internationellt företag!

Är du noggrann, strukturerad och har ett intresse för försäkringsbranschen? Vill du arbeta i ett internationellt företag? Då har vi tjänsten som Assistant Underwriter för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är verksam inom försäkringsbranschen och arbetar på internationell basis. Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som Assistant Underwriter inom bygg- och offentligverksamhet. I rollen som Assistant Underwriter kommer du att arbeta med tydliga rutiner och mallar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer dels innebära
  • Löpande förnyelser upphandlingar, offertförfrågningar och kolla skadestatisk
  • Remissförfarande
  • Premieavisering till samtliga försäkringsgivare
  • Samordna upphandlingar
  • Skapa förnyelsekort på samtliga försäkringar
Uppdraget innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och övertag till kunden. Arbetstiderna är 08-17 där möjlighet till flex finns.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat på eftergymnaisialnivå där det är meriterande om du studerat inom ekonomi eller juridik. Du har något års arbetslivserfarenhet från administration där det är meriterande om du arbetat inom finans- eller försäkringsbranschen. Har du försäkringsutbildning anses även det meriterande. Vi söker dig som gillar rutinarbete, är strukturerad och ordningsam med öga för detaljer. Du är van att hantera stora mängder med data och har en förmåga att skapa struktur av denna data på ett tydligt och överskådligt sätt. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excell, där du dels kommer arbeta med att ta fram pivåtabeller och rapporter. Det är ett krav att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då du på kontoret pratar svenska men koncernspråket är engelska. För vår kund är det viktigast hur du är som person; strukturerad, noggrann och tycker om rutinarbete. Vidare är du ordningsam och har bra samarbetsförmåga. Låter det här som en tjänst för dig? Sök då tjänsten redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com