Arbetsledare sökes till anläggningsföretag!

Arbetsledare sökes till anläggningsföretag!

Har du utbildning eller erfarenhet inom bygg-, eller anläggningsbranschen och vill arbeta som arbetsledare? Vill du dessutom vara på en arbetsplats med lång branscherfarenhet och där det finns möjlighet till inflytande? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en arbetsledare. Vår kund är i första hand ett anläggningsföretag, och i det begreppet ryms en hel del, till exempel komplicerade totalentreprenader med betongarbeten, grundläggning, bergsprängning, markplanering och byggnadsarbeten. Vår kund har över 150 års erfarenhet i branschen, där de varit verksamma i Storstockholm och alltid satsat på att vara bäst på den lokala marknaden.

Som arbetsledare kommer man att leda och ansvara för ett projekts olika områden. Man planerar, samordnar och fördelar arbetet och ser till att rätt maskiner och material finns på plats. Vidare ansvarar man för att styra produktionen mot tidplan, budget och kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljökrav.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara:
  • Upprätta och genomföra riskinventeringar och kontrollinstruktioner.
  • Tid- och resursansvar, kostnadsansvar för givna områden inom projekten.
  • Säkerställa avrop av material och att leverans sker i tid.
  • Mottaga material och kontrollera mängd och beskaffenhet.
Hur introduktionen ser ut skiljer sig från projekt till projekt, men i början har man en mentor med sig när man bekantar sig med verksamheten och de anställda. Efter introduktionen har man självständigt ansvar för sitt arbete, och rätt person finns goda möjligheter att avancera högre positioner.

Arbetstiderna är 06.30-16 och kontoret ligger i Segeltorp, men var man spenderar sin arbetsdag varierar från projekt till projekt. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund, men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs ingen eftergymnasial utbildning. Det är dock meriterande om man har läst på Nackademin eller motsvarande inom bygg och anläggning, alternativt att man har några års branschyrkeserfarenhet. För att lyckas i rollen behöver man vara en social lagspelare, som ser till gruppens bästa och trivs med att driva både sitt eget och gruppens arbete framåt. Man är strukturerad och ordningsam i ditt arbetssätt. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se