Arbetsledare sökes omgående till M3 Schakt!

Arbetsledare sökes omgående till M3 Schakt!

Trivs att arbeta i en händelserik roll där allt händer? Har du skinn på näsan och gillar att hantera många bollar i luften? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund M3 Schakt söker just nu en driven Arbetsledare till Stockholmsområdet. M3 schakt AB startade som ett maskin- och transportförmedlingsföretag inom anläggningssektorn, vilket fortfarande är deras kärnverksamhet där de förser bygg- och anläggningsföretag i Mälardalen med rätt maskin på rätt plats tillsammans med transportlösningar avseende schakt och grusmaterial.
I din roll som Arbetsledare kommer att huvudsakligen arbeta på plats ute på byggen. I det dagliga arbetet kommer du att stötta Platschefen och arbetsleder en grupp om ca tio personer för att säkerställa att arbetet följs enligt planering. Vi tror att du som söker har skinn på näsan, är driven och vågar fatta beslut då du kommer ha mycket kontakt med kollegor, beställare under underentreprenörer. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter på företaget.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Stötta platschef, affärschef och projektingenjör
  • Säkerställa att allt fungerar enligt plan på bygget
  • Kontakt med beställare och underentreprenörer
  • Tidplansarbete
  • Upprätta avvikelser
Uppdraget är en heltidstjänst med start per omgående med hänsyn till uppsägningstid och löper tillsvidare. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting och kommer att arbeta som konsult de första 6 månaderna för att därefter bli anställd hos kunden. Viss chans till direktrekrytering finns. M3 Schakt har sitt kontor vid Globen men du kommer främst att arbeta ute på bygget.
Arbetstiderna är förlagt vardagar och vanligtvis mellan ca kl 7:00-16:00 beroende på projekt. Du kommer få en ordentlig introduktion utav företaget och tjänsten innan du startar igång.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av arbetsledning inom mark eller bygg sedan tidigare. Du är flytande i svenska och kunskap i engelska i tal och skrift och innehar B-körkort. Som person är du driven, framåt, strukturerad och van att hantera många bollar i luften. Det viktiga i denna roll är att du är konkret, kommunikativ och beslutsfattande då du kommer att fatta många beslut och hantera många olika typer av människor. Låter det här som något för dig? Ansök då idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat! Har du frågor kring tjänsten så kontakta ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com