Ansvarsfull student sökes för receptionisttjänst!

Ansvarsfull student sökes för receptionisttjänst!

För vår kunds räkning Sirius International söker vi nu en driven och strukturerad receptionist. Är du den vi söker?

Information om uppdraget:

Sirius International är verksamt inom internationell återförsäkring. Sirius är det största återförsäkringsbolaget i Skandinavien och en ledande aktör i Europa. Företaget har huvudkontor i Centrala Stockholm samt branschkontor runt om i världen, bl.a. London, Hamburg, Liége, Zürich, Bermuda och Singapore. Premievolym var 2016 ca MSEK 7000. Sedan april 2016 ägs Sirius av CMIG International, ett Singaporebaserat investmentbolag. Läs mer om företaget på www.siriusgroup.com.

Vi söker nu en driven student för en tjänst som receptionist till vår kund Sirius International. Rollen som receptionist innebär ett helhetsansvar för företagets reception. Du kommer bland annat få ta emot besökare, vara behjälplig i växeln, ta emot bud samt hantera post. I tjänsten ingår det även att hålla receptionen i fint skick samt se till att konferensytor är i sin ordning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Ta emot besökare
  • Svara i växeltelefon
  • Ta emot/sända bud
  • Posthantering
  • Vara behjälplig vid lunchbokning samt beställningar
  • Hålla rent och snyggt på kontoret
Tjänsten uppnår en arbetsgrad om ca 50%, dvs 2-3 dagar i veckan. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar hos vår kund med kontor i Centrala Stockholm. Arbetstiderna är förlagda mellan måndag-fredag 08.00-16.00. Tjänsten förväntas starta omgående.

Detta söker vi:

För att passa för tjänsten har du minst 1 år kvar av dina studier på Universitet eller Yrkeshögskola. Vi söker dig som har hög servicenivå samt är van att arbeta självständigt och strukturerat. Du är en positiv, noggrann och serviceinriktad person som är flexibel och har lätt för att samarbeta. Vidare har du god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i svenska och engelska, både i tal och skrift då bolagets koncernspråk är på engelska.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se