Analytisk Kemist sökes till läkemedelsföretag!

Analytisk Kemist sökes till läkemedelsföretag!

Har du en akademisk utbildning inom kemi och intresse för läkemedel? Vill du arbeta som analytisk kemist på ett läkemedelsföretag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som Analytisk Kemist.
Vår kund är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. De är ledande kontraktstillverkare inom Life Science i Skandinavien och etablerad partner för tjänster och produkter till apotek. Med deras 489 medarbetare och fyra produktionsanläggningar har de resurser för utveckling, analys och tillverkning av läkemedel. Vår kund bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv.

Du kommer ansvara för metodutvecklingar och valideringar för nya produkter, produktvårdsutredringar, projekt och uppdrag både internt och mot externa kunder. Du hanterar även stabilitetsstudier samt frisläppningsanalyser av kliniskt prövningsmaterial. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
  • Att vara analysrepresentant i utvecklingsprojekt (interna och externa projekt)
  • Metodutveckling och validering av kemiska analysmetoder
  • Protokoll och rapportskrivning på både engelska och svenska
  • Analyser av olika typer av prover enligt fastställda metoder, främst med HPLC/UPLC men även andra tekniker såsom GC, frisättning, titreringar och kapselsönderfall
  • Resultatrapportering i LIMS
  • Produktvårdsarbete och utredningsarbete
Uppdraget innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Kungens Kurva. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och beräknas starta i september. Uppdraget är under 1 års tid som konsult men därefter blir du övertagen till vår kund. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom kemi. Du har kunskap om HPLC eller UPLC sedan innan.
Har du gjort examensarbete inom detta anses det mycket meriterande.
Som person är du noggrann, analytiskt och ansvarstagande. Du kan arbeta både självständigt och i grupp.
Det är viktigt att du har ett öga för detaljer samtidigt som du kan arbeta effektivt och med en god analytisk förmåga, kan plocka ut de viktiga. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com