Analytiker sökes för direktrekrytering!

Analytiker sökes för direktrekrytering!

Vill du arbeta på en spännande arbetsplats som analytiker? Är du driven och ansvarstagande? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter en person som vill arbeta ute hos vår kund som en analytiker. Vår kund ett undersökningsföretag som arbetar med kund-, varumärkes- och medarbetarundersökningar både för enskilda företag/organisationer och för grupper av företag/organisationer. Syftet med undersökningarna är ofta att öka nöjdheten och lojaliteten bland uppdragsgivarnas kunder. Vår kund har en särskild expertkunskap inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, men gör även undersökningar inom andra sektorer, exempelvis kollektiva branschundersökningar bland allmänheten, beslutsfattare eller specifika målgrupper. I rollen kommer du bland annat att arbeta med:
  • Excel och statistikprogram
  • Göra rapporter och presentationer i PowerPoint
  • Genomföra och driva projekt vid undersökningar
  • Datainsamling, skicka enkäter, sammanställa information samt analysera den
Tjänsten är en direktrekrytering med start 15 augusti och sträcker sig tillsvidare. Rekryteringsprocessen sköts utav StudentConsulting men du blir direkt anställd via vår kund. Det kommer att vara flexibla arbetstider i samråd med närmsta chef samt frihet under ansvar. Arbetsplatsen är belägen på Östermalm i Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom statistik, företags-/nationalekonomi, beteendevetenskap eller liknande. Vidare ska du ha ett intresse av att analysera siffror. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter i cirka 1-2 år eller har ett intresse av försäljning. Du skriver och talar flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska. Som person är du driven, noggrann och analytisk. Du har även en god förmåga att uttrycka skriftligt och trivs med ett analytiskt arbete. Passar beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan direkt! Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter våra uppdrag så snart vi hittat rätt kandidat för tjänsten

Sökord: Analytiker, Analys, Statistiker, Statistik, Nationalekonomi

Sökord: Analytiker, Analys, Statistiker, Statistik, Nationalekonomi
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com